House of Orange Make-up School

In 2016 heb ik een opleiding aan de House of Orange Make-upschool gedaan. Ik heb keihard gezwoegd, gefaald, gedacht dat ik niks kon en uiteindelijk ook ontzettend genoten! Dat dit zo’n veelbewogen reis zou worden, waar ik behalve over make-up ook veel over mezelf zou leren, had ik van tevoren nooit kunnen bedenken. Maar geloof me, het was elke euro, elke druppel zweet en alle uren zwoegen waard. Met deze foto’s als kers op de taart.

Team:

Foto: Lobke Leijser @ House of Orange
Styling: Julia Muller
Haar: Cynthia Schippers @ House of Orange
Model: Sterre Holdinga

 

Team:

Foto: Domen en van de Velde @ House of Orange
Styling: Julia Muller
Haar: Charlotte Niketec @ House of Orange
Model: Sterre Holdinga

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Jasmine Seegers
    26 March 2019 at 11:19 am

    Erg leuk artikel! Erg mooie foto’s ook zeg!

  • Leave a Reply